søndag den 16. september 2012

Weekend i Århus og bloggere!

Så gik turen igen til det Jyske.Vi var på en forlænget weekend til Århus med
tre par venner.Vi besøgte Aros-Den gamle by og Domkirken.
                                                                                                                                
Og skønne madsteder blev det også til.Min mand og jeg sluttede af med plantemarked i Botanisk have,hvor vi mødte Frk.Annemone og hendes mand-Lisbeth fra Samsø og Hanne fra Tilst. 
Dejligt at mødes med bloggere rundt om i landet,og få en snak om vores haver.

Der blev vist meget gammelt håndværk i den gamle by.
Der var også en lille have med gamle urter og planter.
Dejlige vandløb.
Skønne gamle huse.
Vi var lige på en lille rundtur med hestevogn.
Flere blomster fra den lille have.
Og her er det så Ulla - Malcom og Lisbeth i Botanisk have.

Frø fra søde Ulla.Tusind tak for det!

Trædebregner fra Lisbeth,også en stor tak til hende.

Her er det så hvad jeg slæbte med hjem.
Fra venstre er det to trædebregner-derefter den gule margerit(Brodway Light)
bagerst en bronzeblad,og foran en flot husløg.
Derefter en alunrod,og foran den to liljer.
Til højre er det en solhat(White Swan)
En violfrøstjerne og tilsidst en blå skabiose.
Alle disse planter fik jeg for kun godt 200kr.
Det er da billigt.
Nu bliver det spændende hvor jeg skal sætte alle planterne.

Den er da dejlig,
og Ulla og jeg faldt begge for denne skønhed.

Har købt en del husløg,der skal mellem alle stenene.Tilsidst lidt billeder fra Århus-
Her er det Århus smukke teater.
Ingen byer uden kunst.
De passer deres blomster godt i byen!
Det sidste billed er fra den smukke Domkirke.
Det var så en dejlig weekend i Århus med mange dejlige oplevelser.
Godaften fra mig til alle jer dejlige bloggere.
                                                                  

26 kommentarer:

 1. Hej Jette,
  Jeg kan se at det var et hyggeligt træf i Botanisk Have. I har da også set andre spændende ting i Århus. Margueritten Broadway Lights har jeg jo også, og også White Swan. Ja, der bliver lidt at plante ud igen.

  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.Ja! det var en dejlig tur til Århus.Og når man så også lige fik et plantemarked med i købet.Så kan man ikke forlange mere.Vi får travlt i morgen med at plante ud,men vejret skulle blive ok.Knus Jette

   Slet
 2. Hej Jette, hvor var det hyggeligt at møde dig og din mand i Botanisk Have. Vi fik da gjort nogle gode indkøb, ikke? En del af vores planter er faktisk sammenfaldende, og det er jo ikke fordi udvalget ikke var stort. Det synes jeg faktisk at det var.

  Godt at du kan bruge frøene.

  Jeg har fået plantet de fleste af mine planter, kun 4 mangler og venter på en udvidelse af det lysegule bed. Malcolm må i gang med at grave!

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Ulla.Jeg synes også at det var dejligt at få hilst på dig og Malcolm igen.Ja! det var sjovt at vi faldt over de samme planter.Er rigtig spændt på at se dit hvid/gule bed.Alle mine indkøb er sat i drivhuse til vi får tid til at sætte dem i jorden.Knus Jette

   Slet
 3. Det ser ud som om, det har været både hyggeligt og indbringende. Og skønt med alle de fantastisk søde bloggere, man løber ind i :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Signe.Det er altid hyggeligt at mødes med bloggere rundt omkring i landet.Og det var rigtigt dejligt at hilse på Lisbeth og Ulla igen.At man så også får købt en masse skønne planter er jo en ekstra bonus.Knus Jette

   Slet
 4. Hej Jette
  Ja godt vi lige fik tid til en lille snak. Fine planter du fik købt. Den der Broadway Lights nævnte jeg vist, at jeg også har, den er så fin, jeg er meget glad for den. Du fik mange skønne planter for en billig penge. Jeg ved ikke helt, hvor mange penge jeg brugte, glemte at tælle dem inden jeg tog hjemmefra. Jeg havde småpenge med (entrepengene fra i sommer) Fint at du viser billeder fra Århus også, så kom vi lige i Den gamle by også.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Lisbeth.Jeg var også glad for lige at få en lille snak
   med dig.Den Brodway Lights må ud i mit nye bed.Jeg må se at få plads til den.Jeg synes at priserne var meget billiger end jeg er vandt til her hos mig.Håber den lille hvide lupin klarer vinteren hos dig.Knus Jette

   Slet
 5. Skønne stemningsbilleder du viser fra en skøn by og et fint plantemarked. Det er nogle rigtigt gode køb du har gjort ;o). Ja Jylland er et dejligt land ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Heidi.Synes også at det var nogle gode køb jeg fik med hjem.Jeg var rigtig glad for besøget i Århus.Skøn by.Knus Jette

   Slet
 6. Hyggeligt med bloggertræf og det kastede da også nogle dejlige planter af sig! Det er jo ikke så ringe endda.

  SvarSlet
 7. Godaften Bente.Ja! det er dejligt at møde andre bloggere rundt omkring i landet.Og jeg fik da købt en del planter+det jeg fik foræret.Knus Jette

  SvarSlet
 8. Hej Jette. Skønne billeder fra Den gamle By. Der kan man nu godt trave rundt længe. Århus er i det hele taget en skøn by. Og sikke da en masse dejlige planter du fik med hjem. Kan høre du har det lidt som mig, med hvor pokker man skal plante dem, når man så kommer hjem med købet.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte.Ja! vi var også begejstrede for Århus.Rigtig dejlig by med mange muligheder.Er på vej i haven for at plante de to andre bede til.Er blevet færdig med det hvide/gule bed.Skal også ud og samle sten til mine trædegange.Lisbeth havde trædebregner med til mig-dejligt.Rigtig god dag knus Jette

   Slet
 9. Tak for rundvisningen i den gamle by.
  Gode billeder.
  Held og lykke med alle de mange planter du fik med hjem.
  Ha` en dejlig dag.

  SvarSlet
 10. Hej Åse.Selv tak!Vi er i fuld sving med de nye bede.
  Det er rigtigt hårdt.Men det skal nok blive godt.
  Også god dag til dig Jette

  SvarSlet
 11. Hej Jette. Nej hvor har du gjort et godt køb til den pris. Det er helt ufatteligt, at du fik så meget for pengene. Det lader til at I har haft en rigtig god tur. Tak fordi I deler det med os andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.Ja! jeg synes også at priserne var meget rimelige.Det var en rigtig god tur,hvor vi fik set og oplevet en masse.Dejligt at møde bloggere rundt omkring.God aften til dig Knus Jette

   Slet
 12. Hej Jette

  I har da haft en rigtig hyggelig tur. Deb gamle bys små haver har jeg ohså besøgt flere gange, og jeg drages ;-) Elsker gamle urtehaver.

  Du har da også fået shoppet godt. Spændt på at se, når du får plantet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Ina.Dejlig tur med vennerne.Og når man så også kan mødes med nogle bloggere og købe ind til haven.Ja! så er sådan en weekend bare perfekt.Er i gang med det store bed-skal nok vise det når vi er færdige.God dag til dig Knus Jette

   Slet
 13. Hej Jette
  Oj, hvor fine gaver og indkøb, du fik med hjem fra dejlige Århus! Alle planterne var lige min smag :)
  Den hvide Fredløs som jeg fik af dig hos Signe, har sat to nye blomster - fantastisk!
  Det var uden tvivl en skøn weekend :-)
  Kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Rose.Dejlige indkøb og gaver kan man ike få for mange af.Vi nød Århus med vennerne,og mødet med de dejlige blogere.Jeg er da glad for at fredløsen trives.
   Rigtig god dag til dig Knus Jette

   Slet
 14. Ser ud til at have været en dejlig weekend. Du gjorde nogle gode kup. Jeg skatter de planter, jeg har fået af andre bloggere meget højt.

  SvarSlet
 15. Hej Nette.Det var en rigtig god weekend med vennerne.Er i haven og plante noget af det ud jeg købte.Er i gang med tre bede nede i den bagerste del af haven.Et hvidt/gult bed er færdigt,og nu er vi igang med de to store bede med rhodoer og en opstammet parykbusk.Der skal også laves trædestier
  og sættes store sten til afkantning med husløg imellem.Så du kan godt se
  at der er noget at tage fat på.Rigtig god dag til dig Jette

  SvarSlet
 16. Hej Jette
  Hvor bliver det fint og i er da noget rigtig langt, dejligt og møde andre haveblogger når man er ude, det gir det lige en ekstra point på hygge skalaen.

  Jeg skal i aften til rosen foredrag med Ernst Jensen sammen med Tim og Malene fra Lad romantikken blomstre , dejligt skulle ellers have været til bestyrelse møde men tiggede mig fri :O)

  Mange hilsne rfra Helle

  SvarSlet
 17. Hej Helle.Tak for dine søde hilsen.Jeg elsker at møde andre med den samme interresse for haver.Det er også dejligt hele tiden at lære nyt om haven.Så god fornøjelse i aften.Knus Jette.

  SvarSlet